• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Οικόπεδο

Κωδ. ακινήτου: EP-136

Έκταση Οικοπέδου: 1050 sq.m.

Τιμή ακινήτου: 85.000,00 €

  95.538,90 $

Περιγραφή

Πωλείται οικόπεδο 1050 m2 άρτιο και οικοδομήσιμο στη Βαλανιδορραχη. Η Βαλανιδορράχη βρίσκεται κοντά στην Πάργα και την Πρέβεζα. Διαθέτει πανέμορφα φυσικά τοπία. Απέχει λιγότερο από 5 λεπτά από την παραλία  Αλωνάκι. Πρόκειται για μια παραλία εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς που σαγηνεύει με τα κρυστάλλινα νερά αλλά και με το καταπράσινο περιβάλλον της . Σε κοντινή απόσταση μόλις 5 λεπτών βρίσκεται το Καναλάκι με όλες τις απαιτούμενες παροχές, όπως Κέντρο Υγείας , τράπεζες, καταστήματα και πολλά ακόμα.

Κοντινότερη πόλη:                    Πάργα 23χλμ.

Κοντινότερη παραλία:            Αλωνάκι 1 χλμ.

Αεροδρόμιο Πρέβεζας:                        35χλμ.

Αεροδρόμιο Ιωαννίνων:                    111χλμ.

Λιμάνι Ηγουμενίτσας:                         48χλμ.

checked Θέα στο βουνό

Πάργα

Πάργα

Μια μαγική πόλη στην «καρδιά» της Ηπείρου με θέα το Ιόνιο Πέλαγος, τους Παξούς, τους Αντίπαξους, με καταγάλανα νερά, που σου δίνει πραγματικά την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε έναν επίγειο παράδεισο. Η Πάργα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα ένα νησί. Η αμφιθεατρική της ρυμοτομία, τα πολύχρωμα σπίτια, τα λιθόστρωτα γραφικά σοκάκια που σκαρφαλώνουν ως την κορυφή του λόφου, η απίστευτη θέα στη θάλασσα του Ιονίου και στο νησί της Παναγίας που καθρεφτίζεται στα νερά του λιμανιού, σε μαγεύουν.

Πολύ κοντά στα Ιωάννινα και την Πρέβεζα, η Πάργα τα τελευταία χρόνια τείνει να μετατραπεί σε έναν τοπ luxurious προορισμό, που προσφέρει στους επισκέπτες όλες τις ανέσεις, σε συνδυασμό με την φυσική, ανεπιτήδευτη ομορφιά της.Εκεί, έχουν «αναδυθεί» σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες υψη...

Οικόπεδο

23ης Φεβρουαρίου 4, Πάργα, 48060

Τηλ. +30 26843 00620 | +30 69776 20392

E-mail : info@epirusrealty.com