• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Η εταιρεία Epirus Realty δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής. Πιστεύουμε στη σύνδεση της κτιριακής υποδομής με το φυσικό περιβάλλον, τις κλιματολογικές συνθήκες, τις ανάγκες των πελατών μας και την κουλτούρα της κάθε γεωγραφικής περιοχής. Με το βλέμμα στο μέλλον η εταιρεία αποτελεί εγγύηση σε ότι έχει να κάνει με τα ακίνητα στην Πάργα και στις υπόλοιπες περιοχές όπου δραστηριοποιείται.

Ακολουθεί πιστά τα στάνταρ και τους κανόνες που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση γεγονός που σημαίνει ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς που την εμπιστεύονται. Συνεργαζόμενοι με εξαίρετη ομάδα νομικών συμβούλων, αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών, κατασκευαστών και φοροτεχνικών, είμαστε σε θέση ανά πάσα στιγμή να δίνουμε την καλύτερη και πλέον συμφέρουσα λύση. H εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα ως προτεραιότητά μας στην ανάπτυξη,το πρότυπο διαχείρισης ποιότητας πάντα δίπλα στον πελάτη παρέχουμε ολοκληρωμένες, εμπνευσμένες λύσεις δόμησης και όλα τα ακίνητα που διαθέτουμε είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένα.

Είτε πρόκειται για παραθαλάσσιες βίλες τις Πάργας, αρχοντόσπιτα ή για ένα ζεστό, άνετο σπίτι . Αγορά ακινήτου στις περιοχές Ηπείρου αποτελούνται μια ασφαλή επενδυτική επιλογή. Με ιδιαίτερα καλό κλίμα και απίστευτο φυσικό τοπίο, η περιοχή αποτελεί την ιδανική τοποθεσία για να αποκτήσετε το εξοχικό σας. Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς, να σας συναντήσουμε στο γραφείο μας και να συζητήσουμε απο κοντά, παρουσιάζοντας καινοτόμες προτάσεις σε οποιαδήποτε επιχειρηματική και επενδυτική σας αναζήτηση. Με εκτίμηση.

23ης Φεβρουαρίου 4, Πάργα, 48060

Τηλ. +30 26843 00620 | +30 69776 20392

E-mail : info@epirusrealty.com