• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Velanidia I

Μία κομψή κατοικία,  με τη δική της ξεχωριστή  προσωπικότητα, όπου υπάρχει απολυτή αρμονία μεταξύ της εμβληματικής αρχιτεκτονικής και του   φυσικού περιβάλλοντος.

Velanidia I
Velanidia I

Κατόψεις ισογείου

Σύγχρονη, διώροφη κατοικία  128τ.μ. σε οικόπεδο 500 τ.μ. στο χωριό Βαλανιδορραχη.

Αποτελούμενη από κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, τρία υπνοδωμάτια, τρία  μπάνια, ένα wc, και έναν αποθηκευτικό χώρο.

Ο ενιαίος σχεδιασμός της κουζίνας, τραπεζαρίας και του καθιστικού με τζάκι, σε συνδυασμό με τις  μεγάλες  μπαλκονόπορτες επιτρέπουν να μπαίνει στο σπίτι άφθονο  φυσικό φως . Στο ισόγειο οι μεγάλες μπαλκονόπορτες πλημυρίζουν το καθιστικό με μαλακό, έμμεσο φως, συνδέοντας το οπτικά με το εξωτερικό καθιστικό και λειτουργεί σαν ένα είδος χολ του σπιτιού και συμπληρώνει τη σύνδεση των χώρων.  

Το ένα από τα υπνοδωμάτια βρίσκετε στο ισόγειο του σπιτιού, έχει   σχεδιαστεί με δική του είσοδο και με το δικό του μπάνιο για να δέχεται φιλοξενούμενους.

 

Κατόψεις ορόφου

Στον επάνω όροφο περιλαμβάνονται δυο υπνοδωμάτια με μπάνιο και γκαρνταρόμπα. Οι χώροι αυτοί είναι πιο  απομονωμένοι, ως περιοχές ανάπαυσης και ηρεμίας.

Τα μπάνια έχουν σχεδιαστεί  με λειτουργικά κριτήρια, χωρίς περιττά στοιχεία.

Ο εσωτερικός χώρος έχει σχεδιαστεί με τη μέγιστη προσοχή. Τα ευγενή υλικά και οι τελευταίες τεχνολογίες παρέχουν τις καλύτερες ανέσεις.

Ο εξωτερικός χώρος της κατοικίας περιβάλλεται από πέτρινη περίφραξη με ενσωματωμένα φώτα, πλακόστρωτες αυλές, όμορφους  διαμορφωμένους κήπους, πέργκολα, πισίνα και  χώρο στάθμευσης.

Το έργο αποτελείται από δύο  χωρισμένα σπίτια, όπου μπορείτε να επιλέξετε τον καταλληλότερο χώρο διαβίωσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Η κάθε βίλα είναι απόλυτα ανεξάρτητη.

Είναι ένα απλό σπίτι, αλλά όχι απλοϊκό και πρόθεσή του είναι να δίνει και να παίρνει ζωή, να λειτουργεί σαν σύντροφος , να διαφυλάσσει και να μεταδίδει αναμνήσεις.

Velanidia I

Έκταση Οικοπέδου: 500sq.m.

Εμβαδόν Ακινήτου: 128 sq.m.

Υπνοδωμάτια / Μπάνια: 3 / 3

Τιμή ακινήτου: 480.000,00 €

  539.513,76 $

Περιγραφή

Μια διώροφη κατοικία 128 m2 με πισίνα θα αναπτυχθεί   σε οικόπεδο 500m2 με ανεμπόδιστη θεά στη θάλασσα.

Η κατοικία βρίσκεται σε ύψωμα  ενός λόφου, στο καταπράσινο περιβάλλον  στο χωριό Βαλανιδορραχη. Περιβάλλεται από θάλασσα και βουνό. Παρέχει θέα  προς όλες τις κατευθύνσεις.  Σε ακτίνα μόλις 1 χλμ. βρίσκονται οι καταγάλανες παραλίες όπως  το Αλωνάκι, Σκάλα και ο " Όρμος του Οδυσσέα ". Είναι ένα υπέροχο καλοκαιρινό σπίτι σχεδιασμένο για υπαίθρια ζωή και για να απολαύσετε έναν  τοπικό ελληνικό  τρόπο ζωής.

Το κτίριο αποτελείται από δυο ορόφους, και η κύρια είσοδος βρίσκετε στην πίσω πλευρά. Η είσοδος αυτή οδηγεί στο χολ ισογείου που περιλαμβάνει  το καθιστικό με τζάκι , την κουζίνα και την τραπεζαρία oπου αποτελούν έναν ενιαίο χώρο με μεγάλα ανοίγματα τα οποία επιτρέπουν την ελεύθερη επικοινωνία εσωτερικού και εξωτερικού. Το καθιστικό βγάζει στην εξωτερική βεράντα, την πισινά και έχει  γοητευτική θέα προς την θάλασσα στο βάθος.

Η κουζίνα βρίσκετε σε άμεση επικοινωνία με το καθιστικό και την τραπεζαρία. Διαθέτει υψηλής ποιότητας έπιπλα κουζίνας και είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές.

Το ένα από τα υπνοδωμάτια βρίσκεται στο ισόγειο και είναι ένα ανεξάρτητο στούντιο επισκεπτών, με την δική του είσοδο, μπάνιο και γκαρνταρόμπα.

Ο επάνω όροφος αποτελείται από δυο υπνοδωμάτια με en-suit μπάνια. Τα υπνοδωμάτια αναπτύσσονται σε πιο ιδιωτική ζώνη, ως περιοχές ανάπαυσης και ηρεμίας και  έχουν απευθείας πρόσβαση στο  μπαλκόνι με απρόσκοπτη θέα στο ασύγκριτο  ελληνικό τοπίο.

 Τα μπάνια έχουν σχεδιαστεί  με λειτουργικά κριτήρια, χωρίς περιττά στοιχεία.

Τα δάπεδα είναι στρωμένα  από ανοιχτόχρωμο πλακάκι μεγάλων διαστάσεων, που όσο προχωρούμε μέσα στο σπίτι αντιλαμβανόμαστε ότι εναρμονίζονται πλήρως   με την  υπόλοιπη  εσωτερική διακόσμηση  του χώρου.

Από σεβασμό στη διαύγεια των χώρων του σπιτιού, η επίπλωση των δωματίων είναι περιορισμένη. Τα λίγα έπιπλα που υπάρχουν είναι τα απολύτως αναγκαία και είναι όλα εξαιρετικά καλόγουστα.

Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν να εισέρχεται στο σπίτι άφθονο φυσικό φως, ενώ παράλληλα αυτό μαλακώνει όπως εισχωρεί, ανάλογα με τη χρήση κάθε δωμάτιου, δημιουργώντας ατελείωτα παιχνίδια φωτοσκιάσεων.

Οι πέτρινοι τοίχοι συγκρατούν και οργανώνουν το έδαφος ,χωρίς να τροποποιείται  έντονα η μορφολογία του.

Η πισινά αποτελεί το πιο εντυπωσιακό στοιχείο υπαίθριου χώρου, όπου ενώνεται από  απόσταση με το καταπράσινο περιβάλλον, εξασφαλίζοντας ελευθερία και επικοινωνία με τον περίγυρο, ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ιδιωτικότητα του ατόμου.    

Η ξύλινη πέργολα φιλτράρει το έντονο καλοκαιρινό  φως  και δημιουργεί σκιερές γωνίες για εξωτερική διαμονή.

Ο περιβάλλον χώρος διαθέτει πλακόστρωτες αυλές, εξωτερική βεράντα με τραπεζαρία  από όπου μας οδηγεί στον  χώρο  χαλάρωσης της πισίνας με Όμορφους διαμορφωμένους κήπους με λουλούδια.

Η πίσω όψη, περιέχει χώρους στάθμευσης.  

Η κατοικία δεν προσπαθεί να ενσωματωθεί ούτε με το σχήμα ούτε με τα υλικά της στο γειτονικό τοπίο. Ωστόσο, πάρα τη διάθεση αυτή, επιτυγχάνει ταυτόχρονα να εντάσσεται στο τοπίο με ένα δημιουργικό τρόπο αποφεύγοντας τον απλοϊκό μιμητισμό. Αποτελεί κατά συνέπεια μια μοναδική δημιουργία , ξεχωριστή και αυτόνομη που  εμπλουτίζει με πολυπλοκότητα , καθώς κατακτά δυο αντιθετικούς κόσμους – τις ανέσεις και την ένταξη στη φύση με την πιο ανόθευτη μορφή της.

Πρόκειται για μια εκπληκτικά ευρύχωρη και όμορφα σχεδιασμένη κατοικία, σε μια εξαιρετικά ασφαλή και ήσυχη τοποθεσία, όπου κυριαρχεί  η άνεση και χαλαρό, κοινωνικό στυλ ζωής,  οι φίλοι και η  οικογένειά σας θα λατρέψουν να περνούν χρόνο εκεί.

Η γύρω περιοχή είναι ένας φυσικός βιότοπος. Η θάλασσα ακριβώς μπροστά από τη στεριά είναι ήρεμη από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο καθώς οι άνεμοι που επικρατούν  δημιουργούν  ένα φυσικό καταφύγιο. Ένας αληθινός παράδεισος! Η πλησιέστερη πόλη είναι το Καναλακι  σε απόσταση 5χλμ. ενώ η Πανέμορφη Πάργα απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.

 

 

 

 

Κοντινότερη πόλη:                    Πάργα 23χλμ.

Κοντινότερη παραλία:            Αλωνάκι 1 χλμ.

Αεροδρόμιο Πρέβεζας:                        35χλμ.

Αεροδρόμιο Ιωαννίνων:                    111χλμ.

Λιμάνι Ηγουμενίτσας:                         48χλμ.

checked Parking

checked Αυτόνομη θέρμανση

checked Πόρτα ασφαλείας

checked Τζάκι

checked Κήπος

checked Πισίνα

checked Επιπλωμένο

checked Αποθήκη

checked Κλιματισμός

checked Μπαλκόνι

checked Εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές

checked Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση

checked Ιδιωτικός κήπος

checked Θέα στο βουνό

checked Θέα στη θάλασσα

checked Μοντέρνο

Πάργα

Πάργα

Μια μαγική πόλη στην «καρδιά» της Ηπείρου με θέα το Ιόνιο Πέλαγος, τους Παξούς, τους Αντίπαξους, με καταγάλανα νερά, που σου δίνει πραγματικά την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε έναν επίγειο παράδεισο. Η Πάργα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα ένα νησί. Η αμφιθεατρική της ρυμοτομία, τα πολύχρωμα σπίτια, τα λιθόστρωτα γραφικά σοκάκια που σκαρφαλώνουν ως την κορυφή του λόφου, η απίστευτη θέα στη θάλασσα του Ιονίου και στο νησί της Παναγίας που καθρεφτίζεται στα νερά του λιμανιού, σε μαγεύουν.

Πολύ κοντά στα Ιωάννινα και την Πρέβεζα, η Πάργα τα τελευταία χρόνια τείνει να μετατραπεί σε έναν τοπ luxurious προορισμό, που προσφέρει στους επισκέπτες όλες τις ανέσεις, σε συνδυασμό με την φυσική, ανεπιτήδευτη ομορφιά της.Εκεί, έχουν «αναδυθεί» σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες υψη...

23ης Φεβρουαρίου 4, Πάργα, 48060

Τηλ. +30 26843 00620 | +30 69776 20392

E-mail : info@epirusrealty.com