• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Οικόπεδο

Κωδ. ακινήτου: EP-2802GR

Έκταση Οικοπέδου: 1006 sq.m.

Τιμή ακινήτου: 25.000,00 €

  28.099,68 $

Περιγραφή

Πωλείται οικόπεδο 1006,23 τ.μ. εντός οικισμού στο Μορφάτι-Θεσπρωτίας, άρτιο και οικοδομήσιμο, σε κεντρικό σημείο. Απέχει μόλις 4 χλμ. από τις πλησιέστερες παραλίες.

Το Μορφάτι είναι ένα μικρό γραφικό χωριό στη Θεσπρωτία. Βρίσκεται χτισμένο κοντά στη έλος Καλοδικίου. Καθώς είναι ημιορεινό, περιβάλλεται από πυκνή βλάστηση. Είναι σε κοντινή απόσταση από την Πάργα (10 λεπτά) , την Πρέβεζα και το αεροδρόμιο του Ακτίου(25 λεπτά) αλλά και την Ηγουμενίτσα (20 λεπτά) και τα Σύβοτα ( 20 λεπτά ). Βρίσκεται επίσης πολύ κοντά στον Αχέροντα αλλά και σε διάφορες, πανέμορφες παραλίες. Διαθέτει  καφετέριες, ταβέρνες και μίνι-μάρκετ.

Κοντινότερη πόλη:      Πάργα                   11χλμ.

Κοντινότερη παραλία:  Άγιος Γιαννάκης     4χλμ.

Αεροδρόμιο Πρέβεζας:                              52χλμ.

Λιμάνι Ηγουμενίτσας:                               34χλμ.

Πάργα

Πάργα

Μια μαγική πόλη στην «καρδιά» της Ηπείρου με θέα το Ιόνιο Πέλαγος, τους Παξούς, τους Αντίπαξους, με καταγάλανα νερά, που σου δίνει πραγματικά την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε έναν επίγειο παράδεισο. Η Πάργα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα ένα νησί. Η αμφιθεατρική της ρυμοτομία, τα πολύχρωμα σπίτια, τα λιθόστρωτα γραφικά σοκάκια που σκαρφαλώνουν ως την κορυφή του λόφου, η απίστευτη θέα στη θάλασσα του Ιονίου και στο νησί της Παναγίας που καθρεφτίζεται στα νερά του λιμανιού, σε μαγεύουν.

Πολύ κοντά στα Ιωάννινα και την Πρέβεζα, η Πάργα τα τελευταία χρόνια τείνει να μετατραπεί σε έναν τοπ luxurious προορισμό, που προσφέρει στους επισκέπτες όλες τις ανέσεις, σε συνδυασμό με την φυσική, ανεπιτήδευτη ομορφιά της.Εκεί, έχουν «αναδυθεί» σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες υψη...

Οικόπεδο

23ης Φεβρουαρίου 4, Πάργα, 48060

Τηλ. +30 26843 00620 | +30 69776 20392

E-mail : info@epirusrealty.com