• Ελληνικά
  • English
  • Русский

Οικόπεδο

Κωδ. ακινήτου: EP-2303GR

Έκταση Οικοπέδου: 2303.07 sq.m.

Τιμή ακινήτου: 31.000,00 €

  34.843,60 $

Περιγραφή

Οικόπεδο έκτασης 2303.07 τ.μ. με  στο παραδοσιακό οικισμό του Μαργαριτίου .

Το οικόπεδο βρίσκεται σε μια υπέροχη θέση σε ένα παραδοσιακό χωριό, το Μαργαρίτι, περιβάλλεται από λεμονιές, ροδιές, ελιές, λουλούδια και άλλα βότανα. Από εδώ, θα απολαύσετε μια υπέροχη θέα σε όλο το χωριό. 

Το Μαργαρίτι είναι ένα ήσυχο, γοητευτικό χωριό, απέχει μόλις 15 χλμ. από την Πάργα.

Το χωριό διαθέτει αστυνομικό τμήμα, κέντρο υγείας, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, κρεοπωλείο, φαρμακείο. Είναι πάνω απ' όλα ένα γραφικό μέρος όπου μπορείτε να βρείτε κοντινές δραστηριότητες βουνού και θάλασσας.

Το Μαργαρίτι βρίσκεται μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από τον κεντρικό δρόμο που σας οδηγεί στην Πάργα, στα Σύβοτα, στην Πλαταριά, στον ποταμό Αχέροντα ή στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας σε λίγα λεπτά. (Δρομολόγια στα νησιά Παξοί, Κέρκυρα και Ιταλία).

 

Κοντινότερη πόλη:         Πάργα               20χλμ.

Κοντινότερη παραλία:     Άγιος Γιαννάκης 9χλμ.

Αεροδρόμιο Πρέβεζας:                             56χλμ.

Λιμάνι Ηγουμενίτσας:                               33χλμ.

Μαργαρίτι

Μαργαρίτι

Το Μαργαρίτι Θεσπρωτίας, ως μεμονωμένο χωριό πλέον (αφού με το σχέδιο ¨Καλλικράτης¨ σε συνένωση με τα γύρω χωριά έφτανε τους 3.000 κατοίκους) ξεπερνά τους 1.000 κατοίκους. Είναι χτισμένο ΝΔ του νομού Θεσπρωτίας σε μεγάλο τμήμα του οροπεδίου του και μάλιστα στην περιοχή της αρχαίας Ελεάτιδας.

Το ιστορικό του παρελθόν, λοιπόν, είναι αναντίρρητο και πολλά μνημεία του το αποδεικνύουν(αρχαίοι τάφοι, νομίσματα κ.τ.λ.). Από το Μαργαρίτι έχουν καταγωγή σημαντικά πρόσωπα της προεπαναστατικής Ελλάδας και το ερειπωμένο κάστρο του μαρτυρεί την παλιά πολυτέλεια και ακμή του οικισμού. Επίσης, η ομορφιά των ελών που δημιουργούνται στην περιοχή, όπως αυτό του Καλοδικίου, του προσδίδουν μια ιδιαίτερη φυσική ομορφιά.

Ουσιαστικά βρίσκεται ανά...

Οικόπεδο

23ης Φεβρουαρίου 4, Πάργα, 48060

Τηλ. +30 26843 00620 | +30 69776 20392

E-mail : info@epirusrealty.com